top of page

PANS

Tots elaborats amb massa mare de cultiu natural, formats a mà i amb fermentacions molt llargues per aconseguir productes més saludables.



TRADICIÓ FRANCESA

TRADICIÓ FRANCESA

Elaborat amb farina de certificació "TRADITION FRANÇAISE", amb massa mare de cultiu natural i fermentacions de 15 hores.




★ Baguette Tradició

Baguette de 320 grams. INGREDIENTS: Farina tradició francesa, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat (<0.2%)

★ Baguette Tradició


Ficelle

Panet amb puntes de 120 grams. INGREDIENTS: Farina tradició francesa, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat (<0.2%)

Ficelle



PAGÈS

PAGÈS

Pa tradicional Català.




0102006 - PAGÈS 2 QUILOS

Pa rodó de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102006 - PAGÈS 2 QUILOS


0102001 - PAGÈS QUILO

Pa rodó de 1000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102001 - PAGÈS QUILO


0102003 - PAGÈS MIG

Pa rodó de 500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102003 - PAGÈS MIG


0102007 - XUSCO 2 QUILOS

Pa batard de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102007 - XUSCO 2 QUILOS


★ 0102002 - XUSCO QUILO

Pa batard de 1000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

★ 0102002 - XUSCO QUILO


0102004 - XUSCO MIG

Pa batard de 500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102004 - XUSCO MIG



GAULTS

GAULTS

Pans elaborats amb farina de blat molta a la pedra i farina de sègol amb denominació origen de regió francesa.




★ PAIN DES GAULTS

Pa rodó d'un pes aproximat de 950 grams. Es ven a pes. INGREDIENTS: Farina de blat molta a la pedra, aigua, massa mare de cultiu, farina de sègol, sal, malta d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

★ PAIN DES GAULTS



MAISANO

MAISANO

Pa elaborat amb farina de blat, blat de moro i espècies.




0102123- MAISANO MOTLLE MINI

Pa motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, blat de moro extorsionat, pipes de gira-sol, sal, oli de gira-sol, malta d'ordi, curri, llevat, pebre de Cayena

Llescat de 8 a 20 mm

0102123- MAISANO MOTLLE MINI


0102125 - MAISANO BURGUER

Panet rodó de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, blat de moro extorsionat, pipes de gira-sol, sal, oli de gira-sol, malta d'ordi, curri, llevat, pebre de Cayena. DECORACIÓ: llavors de rosella.

0102125 - MAISANO BURGUER


0102124 - MAISANO PANET HOTEL

Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, blat de moro extorsionat, pipes de gira-sol, sal, oli de gira-sol, malta d'ordi, curri, llevat, pebre de Cayena

0102124 - MAISANO PANET HOTEL



ALL BLACK

Pa elaborat amb diferents farines i espècies.




ALL BLACK MOTLLE MINI

Pa motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, llavors (pipes de gira-sol, sèsam, lli daurat, lli marró), farina de sègol, sal, malta d'ordi, llevat, farina d'ordi, farina de civada, soja trossejada, extracte de chicoria, dextrosa, farina de blat maltejada. DECORACIÓ: fajol trossejat.

Llescat de 8 a 20 mm

ALL BLACK MOTLLE MINI


PANET ALL BLACK

Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, llavors (pipes de gira-sol, sèsam, lli daurat, lli marró), farina de sègol, sal, malta d'ordi, llevat, farina d'ordi, farina de civada, soja trossejada, extracte de chicoria, dextrosa, farina de blat maltejada.

PANET ALL BLACK



SÈGOL FOSC

SÈGOL FOSC

Pa elaborat amb farina de blat i sègol i maltes.




★ SÈGOL FOSC PA

Pa rodò de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), sal, malta torrada d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

★ SÈGOL FOSC PA


SÈGOL FOSC MOTLLE GEGANT

Pa motlle de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), sal, malta torrada d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL FOSC MOTLLE GEGANT


SÈGOL FOSC BURGUER

Panet rodó de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: llavors de mill.

SÈGOL FOSC BURGUER


SÈGOL FOSC AMB PIPES DE CARABASSA MOTLLE MINI

Pa motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), pipes de carabassa, sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: pipes de carabassa.

Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL FOSC AMB PIPES DE CARABASSA MOTLLE MINI


SÈGOL FOSC AMB PIPES CARABASSA BARRA

Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), pipes de carabassa, sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: pipes de carabassa

SÈGOL FOSC AMB PIPES CARABASSA BARRA


SÈGOL FOSC AMB PIPES DE CARABASSA PANET HOSTELERIA

Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), pipes de carabassa, sal, malta torrada d'ordi, llevat

SÈGOL FOSC AMB PIPES DE CARABASSA PANET HOSTELERIA



CAMPEROL

CAMPEROL

Pans elaborats amb diferents farines, maltes, germen de blat i diferents llavors.




CAMPEROL 400

Pa batard de 400 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

CAMPEROL 400


★ 6 LLAVORS PA

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

★ 6 LLAVORS PA


6 LLAVORS MOTLLE GEGANT

Motlle de 2000 grams. INGRDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

6 LLAVORS MOTLLE GEGANT


6 LLAVORS PANET HOTELERIA

Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

6 LLAVORS PANET HOTELERIA


6 LLAVORS BARRETA

Barreta de 140 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

6 LLAVORS BARRETA


CIVADA I PIPES PA

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, flocs de civada, pipes de gira-sol, pipes de carabassa, farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat. DECORACIÓ: pipes de gira-sol i flocs de civada.

Llescat de 8 a 20 mm

CIVADA I PIPES PA


CIVADA I PIPES PANET HOTELERIA

Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, flocs de civada, pipes de gira-sol, pipes de carabassa, farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

CIVADA I PIPES PANET HOTELERIA


CIVADA I PIPES BARRETA

Barreta de 140 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, flocs de civada, pipes de gira-sol, pipes de carabassa, farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

CIVADA I PIPES BARRETA



CIABATTA

CIABATTA

Elaboració tradicional italiana.




★ 0101001 - CIABATTA

Barra de 310 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

★ 0101001 - CIABATTA


0101005 - CIABATTONA

Barra de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101005 - CIABATTONA


0101006 - PA DE COCA

Pa quadrat de 270 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101006 - PA DE COCA


0101007 - FILIPRIM

Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam, llavors de rosella.

0101007 - FILIPRIM


0101004 - CIABATTA HOTEL

Panet de 65 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101004 - CIABATTA HOTEL


0101003 - CIABATTA KALAMATA

Barra de 330 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives de kalamata, paté d'olives de katamata, sal, llevat

0101003 - CIABATTA KALAMATA


0101002 - CIABATTA BOCATA

Barreta de 150 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat




PANS D'AIGUA

Pans elaborats amb farines d'elevada proteïna i hidratació.




PA DEL PIRINEU

Pa batard de 550 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

PA DEL PIRINEU


★ COCA CRUIXENT (PA DE VIDRE)

Pa de 280 grams aproximadament. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, massa mare de cultiu natural, oli d'oliva verge extra, sal, sucre, llevat

★ COCA CRUIXENT (PA DE VIDRE)


★ COCA DE FORNER

Coca de 500 grams aproximadament. Es ven a pes. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, massa mare de cultiu natural, oli d'oliva verge extra, sal, sucre, licor d'anís, llevat. OPCIÓ: amb pinyons

★ COCA DE FORNER


GALLEG

Pa rodó de 550 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

GALLEG



PARISETTE

Pans elaborats amb pre-ferments de sègol integral.




PARISETTE NOUS PA

Pa batard de 500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, nous, pre-ferment de sègol integral eco, sal, llevat

PARISETTE NOUS PA



SÈGOL

Pans elaborats amb farina de sègol amb un mínim del 90%.




SÈGOL ALEMANY AMB PIPES DE GIRA-SOL

Motlle de 980 grams. INGREDIENTS: Farina de sègol eco (93%), aigua, massa mare de cultiu natural, pipes de gira-sol, sal, malta torrada d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL ALEMANY AMB PIPES DE GIRA-SOL


★ SÈGOL BLANC

Pa batard de 550 grams. INGREDIENTS: Farina de sègol eco (90%), farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
★ SÈGOL BLANC


SÈGOL INTEGRAL

Pa rodó de 900 grams aproximadament. Es vent a pes. INGREDIENTS: Farina de sègol integral T170 eco (90%), farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
SÈGOL INTEGRAL


VENOSTA MOTLLE MINI

Motlle de 400 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de sègol integral a la pedra (95%), massa mare de cultiu natural, farina de blat, sal, comins, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

VENOSTA MOTLLE MINI



BRETZEL

BRETZEL

Especialitat alemanya. Ideal per acompanyar aperitiu.




BRETZEL GRAN

Format de 120 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, llet, mantega, ous, sal, llevat, sucre, malta d'ordi. DECORACIÓ: amb sal maldon o sèsam blanc.

BRETZEL GRAN


BRETZEL PANET HOTEL

Barreta de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, llet, mantega, ous, sal, llevat, sucre, malta d'ordi. DECORACIÓ: sèsam blanc.

BRETZEL PANET HOTEL



ESPELTA

ESPELTA

Elaborat amb farines de espelta i espelta integral ecològiques.




★ ESPELTA PA

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
★ ESPELTA PA


ESPELTA AMB 6 LLAVORS MOTLLE MINI

Motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, massa mare de cultiu natural, llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam, llavors de rosella), sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
ESPELTA AMB 6 LLAVORS MOTLLE MINI


★ ESPELTA INTEGRAL PA

Pa rodó de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta integral completa eco, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic

LLESCAT

Llescat de 8 a 20 mm

★ ESPELTA INTEGRAL PA


ESPELTA MEL I LLAVORS BARRA

Baguette de 280 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta, farina d'espelta integral, aigua, pipes de gira-sol, llobins triturats, sèsam, espelta integral triturada, flocs d'espelta, arrebossat llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, sèsam, pipes de gira-sol, llavors de rosella), mel, sal, llevat, sucre, dextrosa, malta de civada. DECORACIÓ: barreja de 6 llavors.

ESPELTA MEL I LLAVORS BARRA


ESPELTA MEL I LLAVORS PANET HOTEL

Barreta de 50 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta, farina d'espelta integral, aigua, pipes de gira-sol, llobins triturats, sèsam, espelta integral triturada, flocs d'espelta, arrebossat llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, sèsam, pipes de gira-sol, llavors de rosella), mel, sal, llevat, sucre, dextrosa, malta de civada

ESPELTA MEL I LLAVORS PANET HOTEL


ESPELTA AMB ARRÒS PA

Pa batard de 450 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, farina d'arròs (40%), massa mare de cultiu natural, oli de gira-sol, sal, llevat.

Llescat de 8 a 20 mm

ESPELTA AMB ARRÒS PA


ESPELTA MEL I LLAVORS BARRETA

Barreta de 140 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta, farina d'espelta integral, aigua, pipes de gira-sol, llobins triturats, sèsam, espelta integral triturada, flocs d'espelta, arrebossat llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, sèsam, pipes de gira-sol, llavors de rosella), mel, sal, llevat, sucre, dextrosa, malta de civada




KAMUT ©

Pans elaborats amb triticum korasan.




KAMUT © PA

Pa rodó de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de kamut©, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
KAMUT © PA


KAMUT © AMB TARONJA

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de kamut©, aigua, massa mare de cultiu natural, pell de taronja confitada, sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

KAMUT © AMB TARONJA


KAMUT © INTEGRAL MOTLLE MINI

Motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de kamut©integral, farina de kamut©, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
KAMUT © INTEGRAL MOTLLE MINI



FAJOL

Pans elaborats en més o menys proporció de farina de fajol (sarraceno).




FAJOL PA

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, farina de fajol integral eco (18%), massa mare de cultiu natural, sal, llevat. DECORACIO: fajol trossejat.

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
FAJOL PA


FAJOL PANET HOTEL

Pa batard de 80 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, farina de fajol integral eco (18%), massa mare de cultiu natural, sal, llevat. DECORACIO: fajol trossejat.



★ SARRAÍ 100%

Motlle de 600 grams. INGREDIENTS: Farina de fajol integral eco, aigua, massa mare de cultiu natural de sarraí, sal, llevat. Arrebossat amb fajol trossejat

Llescat de 8 a 20 mm

Sense gluten
Ecològic
★ SARRAÍ 100%



BLAT MOLT A LA PEDRA

BLAT MOLT A LA PEDRA

Moldre amb molí de pedra s'aconsegueix obtenir una farina completa amb tots els seus ingredients com són el germen i el segonet.




BLAT A LA PEDRA PA

Pa rodó de 900 grams. INGREDIENTS: Farina de blat molta a la pedra eco T80, aigua, massa mare de cultiu, sal, llevat.

Llescat de 8 a 20 mm

Ecològic
BLAT A LA PEDRA PA



RÚSTIC

RÚSTIC

Amb la barreja de farina de blat i farina de blat dur, entre altres ingredients, aconseguim un sabor a pa com el de abans.




0102022 - RÚSTIC FLAUTIN

Baguette llarga i estreta de 150 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102022 - RÚSTIC FLAUTIN


★ 0102011 - RÚSTIC MIG

Barra amb puntes de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

★ 0102011 - RÚSTIC MIG


0102013 - RÚSTIC QUART

Baguette amb puntes de 260 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102013 - RÚSTIC QUART


0102021 - RÚSTIC SENSE SAL BARRA

Barra curta de 260 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102021 - RÚSTIC SENSE SAL BARRA


0102023 - RÚSTIC SENSE SAL XUSCO

Pa batard de 800 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102023 - RÚSTIC SENSE SAL XUSCO


0102014 - RÚSTIC PANET

Panet de 140 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102014 - RÚSTIC PANET


0102061 - XOCOLATA I TARONJA PA

Pa rodó de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, gotes de xocolata, daus de pell de taronja confitada, farina de blat dur, sal, cacau amarg en pols, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102061 - XOCOLATA I TARONJA PA


0102092 - RÚSTIC OLIVES BARRA

Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102092 - RÚSTIC OLIVES BARRA


0102093 - RÚSTIC OLIVES MOTLLE MINI

Motlle de 460 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102093 - RÚSTIC OLIVES MOTLLE MINI


0102095 - RÚSTIC OLIVES BARRETA

Barreta de 120 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102095 - RÚSTIC OLIVES BARRETA


0102112 - RÚSTIC 3 FORMATGES BARRA

Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 3 formatges (emmental, edamm, chedar),farina de blat dur, sal, alfàbrega, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102112 - RÚSTIC 3 FORMATGES BARRA


0102083 - RÚSTIC TOMÀQUET MOTLLE MINI

Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, pipes de carabassa, tomàquet sec, tomàquet en pols, farina de blat dur, sal, orenga, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102083 - RÚSTIC TOMÀQUET MOTLLE MINI


0102143 - RÚSTIC ESPINACS I PANSES MOTLLE MINI

Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, panses, espinacs secs, espinacs en pols, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Llescat de 8 a 20 mm

0102143 -  RÚSTIC ESPINACS I PANSES MOTLLE MINI


0102017 - RÚSTIC PANET HOTEL

Barreta de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102017 - RÚSTIC PANET HOTEL


0102114 - 3 FORMATGES PANET HOTEL

INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 3 formatges (emmental, edamm, chedar),farina de blat dur, sal, alfàbrega, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102114 - 3 FORMATGES PANET HOTEL


0102148 - XOCOLATA I TARONJA PANET HOTEL

Rodó de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, gotes de xocolata, daus de pell de taronja confitada, farina de blat dur, sal, cacau amarg en pols, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102148 -  XOCOLATA I TARONJA PANET HOTEL


0102149 - OLIVES VERDES PANET HOTEL

INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102149 -  OLIVES VERDES PANET HOTEL


0102152 - TOMÀQUET PANET HOTEL

INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, tomàquet deshidratat, tomàquet en pols, sal, llevat.

0102152 - TOMÀQUET PANET HOTEL


0102153 - ESPINACS PANET HOTEL

INGREDIENTS: Farina, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, espinacs deshidratat, espinacs en pols, sal, llevat.

0102153 - ESPINACS PANET HOTEL


0102032 - FOGASSA D'OLI I SAL

INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat. ACABAT: oli d'oliva, sal.

0102032 - FOGASSA D'OLI I SAL


0102010 - RUSTIC PAVÉ

INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102010 - RUSTIC PAVÉ


0102029 - RÚSTIC FLAUTIN XXL

INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102029 - RÚSTIC FLAUTIN XXL



PA NORMAL




NORMAL BARRA

Baguette de 250 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

NORMAL BARRA


NORMAL BARRA PLUS

Baguette de 310 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

NORMAL BARRA PLUS


PANET MENÚ

Panet de 55 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

PANET MENÚ



DURUM

Pa elaborat amb farina de blat dur (DURUM)




DURUM PA

Pa batard de 400 grams. INGREDIENTS: Farina blat dur, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

DURUM PA


PA DE LA TOSCANA

Pa rodó de 460 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, massa mare de cultiu natural, sèmola de blat dur, oli de gira-sol, sal, llevat.

PA DE LA TOSCANA


CHARLESTON

Baguette de 250 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat dur, farina de blat, massa mare de cultiu natural, nous, sal, llevat. DECORACIÓ: llavors de mill

CHARLESTON



BLAT INTEGRAL

BLAT INTEGRAL

Elaborats amb farina de blat integral completa.




0102040 - INTEGRAL RODÓ GRAN

Pa rodó de 800 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102040 - INTEGRAL RODÓ GRAN


★ 0102041 - INTEGRAL RODÓ MIG

Pa rodó de 400 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
★ 0102041 - INTEGRAL RODÓ MIG


0102145 - INTEGRAL BARRA PLUS

Baguette de 280 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102145 - INTEGRAL BARRA PLUS


0102042 - INTEGRAL SENSE SAL BARRA

Barra curta de 280 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102042 - INTEGRAL SENSE SAL BARRA


0102043 - INTEGRAL PANET

Panet de 120 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102043 - INTEGRAL PANET


0102049 - INTEGRAL MOTLLE MINI

Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102049 - INTEGRAL MOTLLE MINI


0102048 - INTEGRAL MOTLLE MINI AMB FLOCS DE CIVADA

Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat. DECORACIÓ: flocs de civada.

0102048 - INTEGRAL MOTLLE MINI AMB FLOCS DE CIVADA


0102046 - INTEGRAL AMB LLI

Pa batard de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, lli marró, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102046 - INTEGRAL AMB LLI


0102045 - INTEGRAL AMB LLI MOTLLE MINI

Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, lli marró, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102045 - INTEGRAL AMB LLI MOTLLE MINI


0102150 - PANET INTEGRAL HOTEL

INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102150 - PANET INTEGRAL HOTEL


0102151 - INTEGRAL AMB LLI PANET HOTEL

INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, lli marró, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102151 - INTEGRAL AMB LLI PANET HOTEL


0102147 - INTEGRAL ANDÍ MOTLLE

Motlle de 400 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, llavors andines (quinoa, chia), farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic
0102147 - INTEGRAL ANDÍ MOTLLE


0102044 - INTEGRAL XUSCO SENSE SAL

Pa batard de 800 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic


0102047 - INTEGRAL MOTLLE GEGANT

Pa rodó de 800 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

Ecològic



VIENA

Especialitat molt apreciada per els seus ingredients.




VIENA BARRA

Baguette de 260 gramos. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA BARRA


VIENA RODÓ 80 GRAMS

Panet rodó de 80 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA RODÓ 80 GRAMS


VIENA PATUFET RODÓ

Panet rodó de 30 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA PATUFET RODÓ


VIENA FRANKFURT

Panet de 20 cm. de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA FRANKFURT


VIENA - BURGUER

Panet rodó de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam.

VIENA - BURGUER


VIENA PATUFET LLARG

Panet de 30 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA PATUFET LLARG


PANET SUNNY AMB SÈSAM

Panet de 120 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam.

PANET SUNNY AMB SÈSAM


MOTLLE PETIT

Motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

MOTLLE PETIT


MOTLLE GEGANT

Motlle de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

MOTLLE GEGANT


VIENA NOUS I PANSES

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, nous, panses, llet en pols, sal, llevat

VIENA NOUS I PANSES


VIENA CEBA BARRA

Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, ceba deshidratada, sal, llevat

VIENA CEBA BARRA


VIENA CEBA MOTLLE MINI

Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, ceba deshidratada, sal, llevat

VIENA CEBA MOTLLE MINI


BURGUER TOMÀQUET

Panet rodó de 90 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, tomàquet deshidratat, tomàquet en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam

BURGUER TOMÀQUET


BURGUER ESPINACS

Panet rodó de 90 grams. INGREDIENTS: Farina, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, espinacs deshidratat, espinacs en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam

BURGUER ESPINACS



PA AMB CHIA

Pa amb l'afegit nutricional de la chia.




CHIA BARRA

Baguette de 250 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), llavors de chia, sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: llavors de chia

CHIA BARRA



ESCANDINAU

Especialitat nòrdica.




ESCANDINAU MOTLLE MINI

Motlle de 700 grams. INGREDIENTS: Aigua, llavors (lli marró, sèsam, pipes de gira-sol, flocs de civada), farina de blat, massa mare de cultiu natural, farina d'espelta eco, flocs de fajol, segonet d'espelta eco, farina de blat molta a la pedra eco, farina de sègol integral eco, sal, malta d'ordi, llevat

Ecològic
ESCANDINAU MOTLLE MINI



PA AMB VI

Incorporació de vi en el amassat.




PA DE VI DEL PRIORAT AMB FUET

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, vi negre del Priorat, fuet, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de sègol eco, sal, llevat

PA DE VI DEL PRIORAT AMB FUET



PANS AMB BLAT DE MORO

Elaboracions amb la farina de blat de moro com ingredient nutritiu.




0102129 - PA DOLÇ DE BLAT DE MORO AMB ALBERCOCS

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, sèmola de blat de moro, massa mare de cultiu natural, albercocs secs, sucre, mantega, sal, llevat

0102129 - PA DOLÇ DE BLAT DE MORO AMB ALBERCOCS



PANS AMB LLAVORS DE QUINUA




PA AMB QUINUA

Pa batard de 450 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, quinua (inflada), lli marró, lli daurat, pipes de carabassa, farina de germen de blat, civada, sal, gluten de blat, fibra de blat, goma guar, extracte de malta, farina de blat dur , llevat, emulgents, enzims.

PA AMB QUINUA



PANS PROTEICS




PROTEÏNES MOTLLE MINI

Motlle de 500 grams. INGREDIENTS: Aigua, barreja de proteïnes (proteïna de blat, proteïna de soja, proteïna de tramussos), farina de soja, llavors de lli marró, llavors de lli daurat, pipes de gira-sol, farina de blat integral, segonet de blat, fibra de poma, llavors de sèsam, sal, llevat, malta d'ordi torrada, lecitina de soja.

PROTEÏNES MOTLLE MINI



PANS AMB FÉCULA




PA DE PATATA

Pa rodó pla de 400 grams. INGREDIENTS: Aigua, flocs de patata, farina de blat, massa mare de cultiu natural, farina de sègol integral, sal, llevat.

PA DE PATATA


PANET YUCA

Panet rodó de 35 grams: INGREDIENTS: Formatge fresc llatí, midó de tapioca, mantega, ous, impulsor, sal.

PANET YUCA



PANS AMB ESPÈCIES




PA AMB CURRI, FIGUES I AVELLANES

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, avellanes, figues, sal, curri, llet en pols, llevat. DECORACIÓ: sèsam

PA AMB CURRI, FIGUES I AVELLANES



BLATS ANTICS




PA DE XEIXA

Pa rodó de 520 grs. INGREDIENTS: Farina de xeixa, aigua, massa mare de cultiu natura de xeixa, sal, llevat

PA DE XEIXA


ESPELTA MONOCOCUM

Pa batard de 520 grams. INGREDIENTS: Farina d’espelta monococcum, aigua, massa mare de cultiu natural d’espelta monococcum, sal, llevat

ESPELTA MONOCOCUM

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
Subscriu-te  Per Rebre Notificacions

©2023 por Panes. Creado con Wix.com

bottom of page