El Pa Tradicional a Barcelona
Carrer Pujades, 173 - 08005 Barcelona

PANS
Tots elaborats amb massa mare de cultiu natural, formats a mà i amb fermentacions molt llargues per aconseguir productes més saludables.

TRADICIÓ FRANCESA
Elaborat amb farina de certificació "TRADITION FRANÇAISE", amb massa mare de cultiu natural i fermentacions de 15 hores.
★ Baguette Tradició
Baguette de 320 grams. INGREDIENTS: Farina tradició francesa, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat (<0.2%)

Ficelle
Panet amb puntes de 120 grams. INGREDIENTS: Farina tradició francesa, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat (<0.2%)


PAGÈS
Pa tradicional Català.
0102006 - PAGÈS 2 QUILOS
Pa rodó de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102001 - PAGÈS QUILO
Pa rodó de 1000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102003 - PAGÈS MIG
Pa rodó de 500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102007 - XUSCO 2 QUILOS
Pa batard de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

★ 0102002 - XUSCO QUILO
Pa batard de 1000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102004 - XUSCO MIG
Pa batard de 500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm


GAULTS
Pans elaborats amb farina de blat molta a la pedra i farina de sègol amb denominació origen de regió francesa.
★ PAIN DES GAULTS
Pa rodó d'un pes aproximat de 950 grams. Es ven a pes. INGREDIENTS: Farina de blat molta a la pedra, aigua, massa mare de cultiu, farina de sègol, sal, malta d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm


MAISANO
Pa elaborat amb farina de blat, blat de moro i espècies.
0102123- MAISANO MOTLLE MINI
Pa motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, blat de moro extorsionat, pipes de gira-sol, sal, oli de gira-sol, malta d'ordi, curri, llevat, pebre de Cayena
Llescat de 8 a 20 mm

0102125 - MAISANO BURGUER
Panet rodó de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, blat de moro extorsionat, pipes de gira-sol, sal, oli de gira-sol, malta d'ordi, curri, llevat, pebre de Cayena. DECORACIÓ: llavors de rosella.

0102124 - MAISANO PANET HOTEL
Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, blat de moro extorsionat, pipes de gira-sol, sal, oli de gira-sol, malta d'ordi, curri, llevat, pebre de Cayena

ALL BLACK
Pa elaborat amb diferents farines i espècies.
ALL BLACK MOTLLE MINI
Pa motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, llavors (pipes de gira-sol, sèsam, lli daurat, lli marró), farina de sègol, sal, malta d'ordi, llevat, farina d'ordi, farina de civada, soja trossejada, extracte de chicoria, dextrosa, farina de blat maltejada. DECORACIÓ: fajol trossejat.
Llescat de 8 a 20 mm

PANET ALL BLACK
Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, llavors (pipes de gira-sol, sèsam, lli daurat, lli marró), farina de sègol, sal, malta d'ordi, llevat, farina d'ordi, farina de civada, soja trossejada, extracte de chicoria, dextrosa, farina de blat maltejada.


SÈGOL FOSC
Pa elaborat amb farina de blat i sègol i maltes.
★ SÈGOL FOSC PA
Pa rodò de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), sal, malta torrada d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL FOSC MOTLLE GEGANT
Pa motlle de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), sal, malta torrada d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL FOSC BURGUER
Panet rodó de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: llavors de mill.

SÈGOL FOSC AMB PIPES DE CARABASSA MOTLLE MINI
Pa motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), pipes de carabassa, sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: pipes de carabassa.
Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL FOSC AMB PIPES CARABASSA BARRA
Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), pipes de carabassa, sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: pipes de carabassa

SÈGOL FOSC AMB PIPES DE CARABASSA PANET HOSTELERIA
Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), pipes de carabassa, sal, malta torrada d'ordi, llevat


CAMPEROL
Pans elaborats amb diferents farines, maltes, germen de blat i diferents llavors.
CAMPEROL 400
Pa batard de 400 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

★ 6 LLAVORS PA
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

6 LLAVORS MOTLLE GEGANT
Motlle de 2000 grams. INGRDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

6 LLAVORS PANET HOTELERIA
Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

6 LLAVORS BARRETA
Barreta de 140 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 6 llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam i llavors de rosella), farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

CIVADA I PIPES PA
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, flocs de civada, pipes de gira-sol, pipes de carabassa, farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat. DECORACIÓ: pipes de gira-sol i flocs de civada.
Llescat de 8 a 20 mm

CIVADA I PIPES PANET HOTELERIA
Panet de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, flocs de civada, pipes de gira-sol, pipes de carabassa, farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat

CIVADA I PIPES BARRETA
Barreta de 140 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, flocs de civada, pipes de gira-sol, pipes de carabassa, farina de blat dur, sal, malta d'ordi, germen de blat, llevat


CIABATTA
Elaboració tradicional italiana.
★ 0101001 - CIABATTA
Barra de 310 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101005 - CIABATTONA
Barra de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101006 - PA DE COCA
Pa quadrat de 270 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101007 - FILIPRIM
Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam, llavors de rosella.

0101004 - CIABATTA HOTEL
Panet de 65 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

0101003 - CIABATTA KALAMATA
Barra de 330 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives de kalamata, paté d'olives de katamata, sal, llevat

0101002 - CIABATTA BOCATA
Barreta de 150 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat
PANS D'AIGUA
Pans elaborats amb farines d'elevada proteïna i hidratació.
PA DEL PIRINEU
Pa batard de 550 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

★ COCA CRUIXENT (PA DE VIDRE)
Pa de 280 grams aproximadament. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, massa mare de cultiu natural, oli d'oliva verge extra, sal, sucre, llevat

★ COCA DE FORNER
Coca de 500 grams aproximadament. Es ven a pes. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, massa mare de cultiu natural, oli d'oliva verge extra, sal, sucre, licor d'anís, llevat. OPCIÓ: amb pinyons

GALLEG
Pa rodó de 550 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

PARISETTE
Pans elaborats amb pre-ferments de sègol integral.
PARISETTE NOUS PA
Pa batard de 500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, nous, pre-ferment de sègol integral eco, sal, llevat

SÈGOL
Pans elaborats amb farina de sègol amb un mínim del 90%.
SÈGOL ALEMANY AMB PIPES DE GIRA-SOL
Motlle de 980 grams. INGREDIENTS: Farina de sègol eco (93%), aigua, massa mare de cultiu natural, pipes de gira-sol, sal, malta torrada d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

★ SÈGOL BLANC
Pa batard de 550 grams. INGREDIENTS: Farina de sègol eco (90%), farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

SÈGOL INTEGRAL
Pa rodó de 900 grams aproximadament. Es vent a pes. INGREDIENTS: Farina de sègol integral T170 eco (90%), farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal
Llescat de 8 a 20 mm

VENOSTA MOTLLE MINI
Motlle de 400 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de sègol integral a la pedra (95%), massa mare de cultiu natural, farina de blat, sal, comins, llevat
Llescat de 8 a 20 mm


BRETZEL
Especialitat alemanya. Ideal per acompanyar aperitiu.
BRETZEL GRAN
Format de 120 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, llet, mantega, ous, sal, llevat, sucre, malta d'ordi. DECORACIÓ: amb sal maldon o sèsam blanc.

BRETZEL PANET HOTEL
Barreta de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, llet, mantega, ous, sal, llevat, sucre, malta d'ordi. DECORACIÓ: sèsam blanc.


ESPELTA
Elaborat amb farines de espelta i espelta integral ecològiques.
★ ESPELTA PA
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

ESPELTA AMB 6 LLAVORS MOTLLE MINI
Motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, massa mare de cultiu natural, llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, pipes de gira-sol, sèsam, llavors de rosella), sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

★ ESPELTA INTEGRAL PA
Pa rodó de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta integral completa eco, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm
LLESCAT
Llescat de 8 a 20 mm

ESPELTA MEL I LLAVORS BARRA
Baguette de 280 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta, farina d'espelta integral, aigua, pipes de gira-sol, llobins triturats, sèsam, espelta integral triturada, flocs d'espelta, arrebossat llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, sèsam, pipes de gira-sol, llavors de rosella), mel, sal, llevat, sucre, dextrosa, malta de civada. DECORACIÓ: barreja de 6 llavors.

ESPELTA MEL I LLAVORS PANET HOTEL
Barreta de 50 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta, farina d'espelta integral, aigua, pipes de gira-sol, llobins triturats, sèsam, espelta integral triturada, flocs d'espelta, arrebossat llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, sèsam, pipes de gira-sol, llavors de rosella), mel, sal, llevat, sucre, dextrosa, malta de civada

ESPELTA AMB ARRÒS PA
Pa batard de 450 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, farina d'arròs (40%), massa mare de cultiu natural, oli de gira-sol, sal, llevat.
Llescat de 8 a 20 mm

ESPELTA MEL I LLAVORS BARRETA
Barreta de 140 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta, farina d'espelta integral, aigua, pipes de gira-sol, llobins triturats, sèsam, espelta integral triturada, flocs d'espelta, arrebossat llavors eco (lli marró, mill, lli daurat, sèsam, pipes de gira-sol, llavors de rosella), mel, sal, llevat, sucre, dextrosa, malta de civada
KAMUT ©
Pans elaborats amb triticum korasan.
KAMUT © PA
Pa rodó de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de kamut©, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

KAMUT © AMB TARONJA
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de kamut©, aigua, massa mare de cultiu natural, pell de taronja confitada, sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

KAMUT © INTEGRAL MOTLLE MINI
Motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de kamut©integral, farina de kamut©, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

FAJOL
Pans elaborats en més o menys proporció de farina de fajol (sarraceno).
FAJOL PA
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, farina de fajol integral eco (18%), massa mare de cultiu natural, sal, llevat. DECORACIO: fajol trossejat.
Llescat de 8 a 20 mm

FAJOL PANET HOTEL
Pa batard de 80 grams. INGREDIENTS: Farina d'espelta eco, aigua, farina de fajol integral eco (18%), massa mare de cultiu natural, sal, llevat. DECORACIO: fajol trossejat.
★ SARRAÍ 100%
Motlle de 600 grams. INGREDIENTS: Farina de fajol integral eco, aigua, massa mare de cultiu natural de sarraí, sal, llevat. Arrebossat amb fajol trossejat
Llescat de 8 a 20 mm


BLAT MOLT A LA PEDRA
Moldre amb molí de pedra s'aconsegueix obtenir una farina completa amb tots els seus ingredients com són el germen i el segonet.
BLAT A LA PEDRA PA
Pa rodó de 900 grams. INGREDIENTS: Farina de blat molta a la pedra eco T80, aigua, massa mare de cultiu, sal, llevat.
Llescat de 8 a 20 mm


RÚSTIC
Amb la barreja de farina de blat i farina de blat dur, entre altres ingredients, aconseguim un sabor a pa com el de abans.
0102022 - RÚSTIC FLAUTIN
Baguette llarga i estreta de 150 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

★ 0102011 - RÚSTIC MIG
Barra amb puntes de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102013 - RÚSTIC QUART
Baguette amb puntes de 260 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102021 - RÚSTIC SENSE SAL BARRA
Barra curta de 260 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102023 - RÚSTIC SENSE SAL XUSCO
Pa batard de 800 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102014 - RÚSTIC PANET
Panet de 140 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102061 - XOCOLATA I TARONJA PA
Pa rodó de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, gotes de xocolata, daus de pell de taronja confitada, farina de blat dur, sal, cacau amarg en pols, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102092 - RÚSTIC OLIVES BARRA
Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102093 - RÚSTIC OLIVES MOTLLE MINI
Motlle de 460 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102095 - RÚSTIC OLIVES BARRETA
Barreta de 120 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102112 - RÚSTIC 3 FORMATGES BARRA
Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 3 formatges (emmental, edamm, chedar),farina de blat dur, sal, alfàbrega, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102083 - RÚSTIC TOMÀQUET MOTLLE MINI
Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, pipes de carabassa, tomàquet sec, tomàquet en pols, farina de blat dur, sal, orenga, germen de blat, malta d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102143 - RÚSTIC ESPINACS I PANSES MOTLLE MINI
Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, panses, espinacs secs, espinacs en pols, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat
Llescat de 8 a 20 mm

0102017 - RÚSTIC PANET HOTEL
Barreta de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102114 - 3 FORMATGES PANET HOTEL
INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, 3 formatges (emmental, edamm, chedar),farina de blat dur, sal, alfàbrega, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102148 - XOCOLATA I TARONJA PANET HOTEL
Rodó de 50 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, gotes de xocolata, daus de pell de taronja confitada, farina de blat dur, sal, cacau amarg en pols, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102149 - OLIVES VERDES PANET HOTEL
INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, olives verdes, farina de blat dur, sal, romaní, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102152 - TOMÀQUET PANET HOTEL
INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, tomàquet deshidratat, tomàquet en pols, sal, llevat.

0102153 - ESPINACS PANET HOTEL
INGREDIENTS: Farina, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, espinacs deshidratat, espinacs en pols, sal, llevat.

0102032 - FOGASSA D'OLI I SAL
INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat. ACABAT: oli d'oliva, sal.

0102010 - RUSTIC PAVÉ
INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102029 - RÚSTIC FLAUTIN XXL
INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

PA NORMAL
NORMAL BARRA
Baguette de 250 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

NORMAL BARRA PLUS
Baguette de 310 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

PANET MENÚ
Panet de 55 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

DURUM
Pa elaborat amb farina de blat dur (DURUM)
DURUM PA
Pa batard de 400 grams. INGREDIENTS: Farina blat dur, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, llevat

PA DE LA TOSCANA
Pa rodó de 460 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, massa mare de cultiu natural, sèmola de blat dur, oli de gira-sol, sal, llevat.

CHARLESTON
Baguette de 250 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat dur, farina de blat, massa mare de cultiu natural, nous, sal, llevat. DECORACIÓ: llavors de mill


BLAT INTEGRAL
Elaborats amb farina de blat integral completa.
0102040 - INTEGRAL RODÓ GRAN
Pa rodó de 800 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

★ 0102041 - INTEGRAL RODÓ MIG
Pa rodó de 400 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102145 - INTEGRAL BARRA PLUS
Baguette de 280 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102042 - INTEGRAL SENSE SAL BARRA
Barra curta de 280 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102043 - INTEGRAL PANET
Panet de 120 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102049 - INTEGRAL MOTLLE MINI
Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102048 - INTEGRAL MOTLLE MINI AMB FLOCS DE CIVADA
Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat. DECORACIÓ: flocs de civada.

0102046 - INTEGRAL AMB LLI
Pa batard de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, lli marró, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102045 - INTEGRAL AMB LLI MOTLLE MINI
Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, lli marró, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102150 - PANET INTEGRAL HOTEL
INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102151 - INTEGRAL AMB LLI PANET HOTEL
INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, lli marró, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102147 - INTEGRAL ANDÍ MOTLLE
Motlle de 400 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, llavors andines (quinoa, chia), farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat

0102044 - INTEGRAL XUSCO SENSE SAL
Pa batard de 800 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, germen de blat, malta d'ordi, llevat
0102047 - INTEGRAL MOTLLE GEGANT
Pa rodó de 800 grams. INGREDIENTS: Farina blat integral completa, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de blat dur, sal, germen de blat, malta d'ordi, llevat
VIENA
Especialitat molt apreciada per els seus ingredients.
VIENA BARRA
Baguette de 260 gramos. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA RODÓ 80 GRAMS
Panet rodó de 80 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA PATUFET RODÓ
Panet rodó de 30 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA FRANKFURT
Panet de 20 cm. de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA - BURGUER
Panet rodó de 85 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam.

VIENA PATUFET LLARG
Panet de 30 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

PANET SUNNY AMB SÈSAM
Panet de 120 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam.

MOTLLE PETIT
Motlle de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

MOTLLE GEGANT
Motlle de 2000 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, sal, llevat

VIENA NOUS I PANSES
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, nous, panses, llet en pols, sal, llevat

VIENA CEBA BARRA
Barra de 200 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, ceba deshidratada, sal, llevat

VIENA CEBA MOTLLE MINI
Motlle de 450 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, ceba deshidratada, sal, llevat

BURGUER TOMÀQUET
Panet rodó de 90 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, tomàquet deshidratat, tomàquet en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam

BURGUER ESPINACS
Panet rodó de 90 grams. INGREDIENTS: Farina, aigua, mantega (12%), massa mare de cultiu natural, sucre, llet en pols, espinacs deshidratat, espinacs en pols, sal, llevat. DECORACIÓ: sèsam

PA AMB CHIA
Pa amb l'afegit nutricional de la chia.
CHIA BARRA
Baguette de 250 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, farina de sègol eco (30%), llavors de chia, sal, malta torrada d'ordi, llevat. DECORACIÓ: llavors de chia

ESCANDINAU
Especialitat nòrdica.
ESCANDINAU MOTLLE MINI
Motlle de 700 grams. INGREDIENTS: Aigua, llavors (lli marró, sèsam, pipes de gira-sol, flocs de civada), farina de blat, massa mare de cultiu natural, farina d'espelta eco, flocs de fajol, segonet d'espelta eco, farina de blat molta a la pedra eco, farina de sègol integral eco, sal, malta d'ordi, llevat

PA AMB VI
Incorporació de vi en el amassat.
PA DE VI DEL PRIORAT AMB FUET
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, vi negre del Priorat, fuet, aigua, massa mare de cultiu natural, farina de sègol eco, sal, llevat

PANS AMB BLAT DE MORO
Elaboracions amb la farina de blat de moro com ingredient nutritiu.
0102129 - PA DOLÇ DE BLAT DE MORO AMB ALBERCOCS
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, sèmola de blat de moro, massa mare de cultiu natural, albercocs secs, sucre, mantega, sal, llevat

PANS AMB LLAVORS DE QUINUA
PA AMB QUINUA
Pa batard de 450 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de blat, quinua (inflada), lli marró, lli daurat, pipes de carabassa, farina de germen de blat, civada, sal, gluten de blat, fibra de blat, goma guar, extracte de malta, farina de blat dur , llevat, emulgents, enzims.

PANS PROTEICS
PROTEÏNES MOTLLE MINI
Motlle de 500 grams. INGREDIENTS: Aigua, barreja de proteïnes (proteïna de blat, proteïna de soja, proteïna de tramussos), farina de soja, llavors de lli marró, llavors de lli daurat, pipes de gira-sol, farina de blat integral, segonet de blat, fibra de poma, llavors de sèsam, sal, llevat, malta d'ordi torrada, lecitina de soja.

PANS AMB FÉCULA
PA DE PATATA
Pa rodó pla de 400 grams. INGREDIENTS: Aigua, flocs de patata, farina de blat, massa mare de cultiu natural, farina de sègol integral, sal, llevat.

PANET YUCA
Panet rodó de 35 grams: INGREDIENTS: Formatge fresc llatí, midó de tapioca, mantega, ous, impulsor, sal.

PANS AMB ESPÈCIES
PA AMB CURRI, FIGUES I AVELLANES
Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, avellanes, figues, sal, curri, llet en pols, llevat. DECORACIÓ: sèsam

BLATS ANTICS
PA DE XEIXA
Pa rodó de 520 grs. INGREDIENTS: Farina de xeixa, aigua, massa mare de cultiu natura de xeixa, sal, llevat

ESPELTA MONOCOCUM
Pa batard de 520 grams. INGREDIENTS: Farina d’espelta monococcum, aigua, massa mare de cultiu natural d’espelta monococcum, sal, llevat
