top of page

PASTISSERIA

Elaboració pròpia amb receptes tradicionals i innovadores.



BESCUITS




BESCUIT DE LLIMONA I LLAVORS DE ROSELLA

70 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, mantega, sucre, ous, suc de llimona, crema de formatge fresc, llet, llavors de rosella, pell de llimona, impulsor, sal.

BESCUIT DE LLIMONA I LLAVORS DE ROSELLA



TARTALETES




TARTALETA DE SANT JOSEP

INGREDIENTS: Crema catalana: Llet, nata, rovell d'ou, sucre, midó de blat de moro. Planxa bescuit: Farina de blat, ous, sucre.

TARTALETA DE SANT JOSEP



TORTELLS




BRETZEL DE CABELL D'ÀNGEL

INGREDIENTS: Pasta de full: Farina de blat, aigua, mantega, sal. Farcit: Cabell d'àngel. Decoració: Ametlla.

BRETZEL DE CABELL D'ÀNGEL


TORTELL DE LA CERDANYA

INGREDIENTS: Brioche: farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. Farcit: crema Pastissera: aigua, llet en pols, rovell d'ou, sucre, midó de blat de moro. Decoració: fresons i gelatina.

TORTELL DE LA CERDANYA

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
Subscriu-te  Per Rebre Notificacions

©2023 por Panes. Creado con Wix.com

bottom of page