top of page

DIADES

Elaboracions que només es fan en dates senyalades.



NADAL

NADAL

Elaboracions que només es fan per els voltants de les dates nadalenques.




SÈGOL NABIUS I FONOLL

Pa batard de 420 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural de sègol, nabius, farina de sègol eco, llavors de fonoll, sal, llevat. DECORACIÓ: llavors de rosella.

SÈGOL NABIUS I FONOLL


STOLLEN

Pa batard de 450 grams. INGREDIENTES: Farina de blat, fruita confitada i macerada (panses, daus de taronja, licor rom), mantega, llet, ametlla, sucre, especies (vainilla, nou moscada, cardamomo, pebre negre), sal , llevat. DECORACIÓ: mantega i sucre.

STOLLEN


PA DE FIGUES

Pa batard de 600 grams. INGREDIENTS: Fruits secs (figues, panses nous), farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, sal, malta d'ordi, llevat

PA DE FIGUES


SÈGOL NOUS I NABIUS

Motlle de 750 grams. INGREDIENTS: Aigua, farina de sègol integral, nous, nabius, pipes de carabassa, farina de blat ecològic molta a la pedra, massa mare de cultiu natural, sal, malta d'ordi, llevat

SÈGOL NOUS I NABIUS


★ PANETTONE CLASIC

500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, mantega, rovell d'ou, panses, sucre, aigua, pell de taronja confitada, massa mare de cultiu natural (aigua, farina de blat), cedre confitat, mel, sal, llet en pols.

★ PANETTONE CLASIC


PANETTONE 2 XOCOLATES

500 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, mantega, rovell d'ou, xocolata blanca, xocolata negre, sucre de canya, aigua, massa mare de cultiu natural (aigua, farina de blat), crema de xocolata, sal, llet en pols.

PANETTONE 2 XOCOLATES



REIS

REIS

Tortells per endolcir l'arribada dels Reis Mags




TORTELL MASSAPÀ PETIT

Pes: 340 grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Massapà (40%) (farina d'ametlla marcona, sucre, clares d'ou). ACABAT: Fruita confitada (taronja, meló, cirera), sucre. PORCIONS: Per a 4 a 5 persones.

TORTELL MASSAPÀ PETIT


TORTELL MASSAPÀ MITJÀ

Pes: 800 grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Massapà (38,5%) (farina d'ametlla marcona, sucre, clares d'ou. ACABAT: Fruita confitada (taronja, meló, cirera), sucre. PORCIONS: Per a 6 a 8 persones.

TORTELL MASSAPÀ MITJÀ


TORTELL MASSAPÀ GRAN

Pes: 1000 grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Massapà (36,9%) (farina d'ametlla marcona, sucre, clares d'ou. ACABAT: Fruita confitada (taronja, meló, cirera), sucre. PORCIONS: Per a 10 a 12 persones.



TORTELL CABELL D'ÀNGEL PETIT

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Cabell d'àngel (35%) (confitura de carabassa, sucre, llimona). ACABAT: Fruita confitada (taronja), sucre. PORCIONS: Per a 4 a 5 persones.



TORTELL CABELL D'ÀNGEL MITJÀ

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Cabell d'àngel (35%) (confitura de carabassa, sucre, llimona). ACABAT: Fruita confitada (taronja), sucre. PORCIONS: Per a 6 a 8 persones.



TORTELL CABELL D'ÀNGEL GRAN

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Cabell d'àngel (35%) (confitura de carabassa, sucre, llimona). ACABAT: Fruita confitada (taronja), sucre. PORCIONS: Per a 10 a 12 persones.



TORTELL CREMA CREMADA PETIT

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Crema pastissera (20%) (llet, sucre, ous, fècula de blat de moro, llimona), sucre. ACABAT: Cireres confitades. PORCIONS: Per a 4 a 5 persones.



TORTELL CREMA CREMADA MITJÀ

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Crema pastissera (20%) (llet, sucre, ous, fècula de blat de moro, llimona), sucre. ACABAT: Cireres confitades. PORCIONS: Per a 6 a 8 persones.



TORTELL CREMA CREMADA GRAN

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Crema pastissera (20%) (llet, sucre, ous, fècula de blat de moro, llimona), sucre. ACABAT: Cireres confitades. PORCIONS: Per a 10 a 12 persones.



TORTELL NATA PETIT

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Nata (25%) (crema de llet, sucre). ACABAT: Sucre. PORCIONS: Per a 4 a 5 persones.



TORTELL NATA MITJÀ

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Nata (25%) (crema de llet, sucre). ACABAT: Sucre. PORCIONS: Per a 6 a 8 persones.



TORTELL NATA GRAN

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Nata (25%) (crema de llet, sucre). ACABAT: Sucre. PORCIONS: Per a 10 a 12 persones.



TORTEL TRUFA PETIT

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Trufa (25%) (crema de llet, sucre, cacau). ACABAT: Fideus de xocolata. PORCIONS: Per a 4 a 5 persones.



TORTEL TRUFA MITJÀ

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Trufa (25%) (crema de llet, sucre, cacau). ACABAT: Fideus de xocolata. PORCIONS: Per a 6 a 8 persones.



TORTELL TRUFA GRAN

Pes: grams. INGREDIENTS DE MASSA: Farina de blat, aigua, massa mare de cultiu natural, ous, mantega, sucre, llevat, sal. FARCIT: Trufa (25%) (crema de llet, sucre, cacau). ACABAT: Fideus de xocolata. PORCIONS: Per a 10 a 12 persones.




DIADA NACIONAL DE CATALUNYA / SANT JORDI

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA / SANT JORDI




PA DE SANT JORDI

Pa batard de 350 grams. INGREDIENTS: Farina de blat, aigua, nous, ous, formatge emmental, massa mare de cultiu natural, sobrassada, sucre, llet en pols, mantega, sal, llevat

PA DE SANT JORDI



QUARESMA

QUARESMA




BUNYOLS DE L'EMPORDÀ

35 grams. INGREDIENTS: Massa: Farina de blat, aigua, ous, sucre, mantega, licor d'anís, matafaluga, llevat, llet en polssal, canyella. Acabat: sucre, licor d'anís.

BUNYOLS DE L'EMPORDÀ



SANT JOSEP




TARTALETA DE SANT JOSEP

INGREDIENTS: Crema catalana: Llet, nata, rovell d'ou, sucre, midó de blat de moro. Planxa bescuit: Farina de blat, ous, sucre.

TARTALETA DE SANT JOSEP

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
Subscriu-te  Per Rebre Notificacions

©2023 por Panes. Creado con Wix.com

bottom of page